About

Wat is er fijner dan een stapel met nog ongelezen boeken? Niets, als je het mij vraagt! Hier vind je (meestal) Engelstalige boeken, zo snel mogelijk uit land van herkomst naar jou thuis. Hopelijk zit er iets voor je tussen!

Wil je meer weten over bestellen, betalen of bezorging? Check dan even de FAQ of neem contact op via het contactformulier.

Hi, ik ben Anouk! Al sinds ik me kan herinneren ben ik dol op boeken en doe ik weinig liever dan lezen. Fictie of non-fictie, en het liefst over actuele thema’s. Mijn favoriete kinderboek is Mathilda en mijn lievelingsschrijvers zijn Dave Eggers en – sinds ik Normal People las – ook Sally Rooney. Het liefst lees ik in het Engels, zodat ik me tijdens het lezen niet hoef af te vragen wat er in het origineel staat, en grapjes vind ik onvertaald ook veel leuker.

In de zoektocht naar een nieuw boek, kwam ik tot de ontdekking dat de levering van Engelstalige boeken nogal lang kan duren. Dat kon beter! En aangezien ik altijd al in een boekhandel wilde werken, ik vrienden regelmatig dwing een boek te lezen, en 1 plus 1 2 is, is ‘stack of books’ geboren! Ik hoop dat ik mijn liefde voor boeken met je mag delen. Op instagram deel ik zoveel mogelijk leesinspiratie en ook mijn weg als ondernemer. Hopelijk zie ik je daar!


kvk: 75023342